Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Verstuur

Volg mij ook via

Contact

Sarah Kobak, edelsmid
Affuitenhal 1
1505 RE Zaandam
Telefoon: ​06-28610520
​E-mail: info@sarahkobak.nl

De winkel aan de Lagedijk is per 15-4-2020 definitief gesloten! Inmiddels ben ik verhuisd naar mijn nieuwe studio in Zaandam.

Vanaf 1-5-2020 bent u (na het maken van een afspraak) weer als vanouds van harte welkom in mijn studio bij Magazijn 14. De nieuwe studio bevindt zich op het prachtige industriele Hembrugterrein in Zaandam.

U kunt vanaf 1-5 bij mij terecht voor sieraden uit de eigen collectie, maatwerk, het verwerken van bestaande sieraden in een nieuw ontwerp en trouwringen.

KvK: 34279317
BTW-ID: NL001997787B07

Sarah Kobak is aangesloten bij
– De Vereniging Goud en- Zilversmeden. www.fgz.nl
– Het Nederlands Gilde voor Goudsmeden www.meestergoudsmeden.nl

Tijdens deze periode hou ook ik de richtlijnen van het RIVM aan. Ik heb een tafelscherm geplaatst, er zijn ontsmettende handmiddelen aanwezig, contact punten zoals deurkrukken en het pinautomaat worden na elk bezoek schoongemaakt.

Ik begroet u in deze periode niet met een handdruk, maar compenseer dat met een brede glimlach. Graag verwelkom ik u evengoed in Zaandam.

Mijn ambacht is mijn passie!

Welkom op mijn website. Sinds 2007 maak ik op ambachtelijke manier sieraden voor zowel mijn eigen collectie, als voor u in opdracht door middel van maatwerk. De kern van mijn atelier is dan ook het maken van sieraden waar veel kennis, kunde en liefde voor dit ambacht in verwerkt zit. Graag nodig ik u uit om rond te kijken op mijn website en te lezen wat ik voor u zou kunnen betekenen.

Heeft u vragen, of wilt u langs komen? Neemt u hiervoor contact met mij op of maak een afspraak via de online agenda. U bent altijd welkom voor een oriënterend gesprek.