Workshop zilveren basisring maken.

Zelf een zilveren basisring maken en kennismaken met het goudsmeden?

In deze 2,5 uur durende workshop gaat u zelf een zilveren basisring maken. Tijdens het maken van de zilveren basisring leert u kennis maken met een groot aantal technieken van het goudsmeden. Zo gaat u de ring op uw eigen ringmaat maken. Leert u hoe u moet vijlen, zagen en schuren. En ook kunt u kiezen hoe u het oppervlak van de zilveren ring wilt afwerken: wilt u hem gepolijst, gematteerd of met een mooie hamerslag? Het is een mooie kennismaking met het vak goudsmeden en aan het einde van de workshop gaat u naar huis met een zelf gemaakte zilveren basisring.

De kosten voor de 2,5u durende workshop zijn € 55.- per persoon en vindt plaats vanaf 4 personen tot maximaal 10 personen. In de prijs zit het zilver voor de ring, koffie/thee en wat lekkers inbegrepen. De workshop vindt plaats in het Leercentrum Sier & Raad in het Kreatief Pakhuis in Zaandijk. De workshop start om 10.00u en duurt tot 12.30u.

De eerst volgende data voor de workshop goudsmeden waarvoor u zich kunt inschrijven zijn:

  • Zaterdag 7-12-2019 (nog 6 plekken beschikbaar) 
  • Zaterdag 21-12-2019 (nog 3 plekken beschikbaar) Workshop in kerstsfeer gegeven door Sacha Ofman

Wilt u zich aanmelden voor een van de bovengenoemde data? Stuurt u dan een mail met uw naam, contactgegevens, het aantal deelnemende personen en op welke datum u graag wilt komen naar sierenraad@sarahkobak.nl Bij minimaal 4 aanmeldingen per datum, gaat de workshop door. 

Wilt u met een grote groep een workshop komen doen? Dat kan! In het atelier is er plaatst voor maximaal 12 personen. Neem voor meer informatie hiervoor contact op via sierenraad@sarahkobak.nl