Handgemaakte juwelen

“Sarah Kobak ontwerpt unieke handgemaakte juwelen waarbij exclusiviteit is verzekerd”

Uw wensen bepalen het ontwerp van Sarah Kobak’s handgemaakte juwelen

Ieder mens is uniek. En daardoor is geen enkele opdracht en geen enkel design hetzelfde.

Misschien wilt u een verfijnd juweel dat u dagelijks kunt dragen, of bent u juist op zoek naar een opvallend juweel waarbij bijzondere edelstenen en/of granules gebruikt mogen worden. Wat u ook wilt, de sieraden die Sarah Kobak ontwerpt zijn ambachtelijk en veel met oog voor detail gemaakt.

Wilt u een juweel laten maken of heeft u een bijzonder moment waarvan u de herinnering graag wil laten vastleggen in een tastbaar sieraad. Of wilt u de juwelen die u nu in een la of kast heeft liggen een tweede leven geven en zelf kunnen dragen? Wilt u vieren, herinneren, koesteren, dromen, genieten?

Als gediplomeerd goudsmid zet Sarah deze gebeurtenissen en herinneringen met veel liefde en op ambachtelijke wijze om in een tastbaar en origineel sieraad.

Lees verder op de webpagina herinneringssieraden of nieuw sieraad van bestaand goud.

De eerste afspraak in het Sarah Kobak’s atelier is puur om te oriënteren. Vanuit dat gesprek gaan we kijken hoe we uw wensen kunnen vertalen naar een exclusief en op maat gemaakt sieraad.

Wilt u zilver, goud, witgoud, wilt u kiezen uit de uitgebreide exclusieve edelsteencollectie? Wilt u een elegante verfijnde ring of een stoere en meer organische stijl? De breedte van de ring, staat deze bij uw hand? Hoe dik moet de ring zijn en welke vorm? De mogelijkheden zijn eindeloos bij handgemaakte juwelen!

Het zijn vragen waar we rustig voor gaan zitten en die we met elkaar bespreken. Laat u inspireren door de bestaande juwelen uit de collectie of kom met uw eigen ideeën!

Neemt u voor het maken van een afspraak contact op of maak online een afspraak via de agenda.