Herinneringssieraden

“De herinnering blijft leven met een herinneringssieraad”

De naam zegt het al; gedenk- of herinneringssieraden zijn sieraden die aan iemand of aan een speciale gebeurtenis doen herinneren.
Een herinnering die u bij zich wilt dragen… Voor altijd! Dat kan een ring, oorbellen, een hanger, collier of een armband zijn.

Een herinneringssieraad is niet uitsluitend bedoeld voor na het overlijden van een dierbare, maar kan ook herinneren aan nieuw leven, een fijne gebeurtenis of het koesteren van bijzondere vriendschappen en relaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geboorte van een (klein)kind, succesvol afstuderen, vereeuwiging van vriendschap of liefde, herstel van een ziekte, het behalen van een doel… kortom, alles wat met herinnering en emoties te maken heeft.

Goudsmid Sarah Kobak bespreekt uw wensen en maakt op ambachtelijke wijze een origineel én persoonlijk sieraad, dat u niet onberoerd zal laten.

Heeft u gouden sieraden die u niet draagt, omdat deze niet (meer) passen of omdat u het ontwerp niet mooi (meer) vindt? Of Is het gouden sieraad in uw kast u dierbaar, maar kapot of gedateerd?

Edelsmid Sarah Kobak kan van datzelfde goud ook een nieuw sieraad maken, dat u weer met plezier kunt dragen met behoud van de gevoelswaarde.
Meer informatie leest u op de webpagina: een nieuw sieraad laten maken van bestaand goud.

Wilt u voorbeelden zien of informatie inwinnen over Sarah Kobak’s ambachtelijke gemaakte herinneringssieraden? U bent van harte welkom in haar atelier in Beltrum voor een oriënterend gesprek.

U kunt bellen, mailen of via deze website online een afspraak inplannen. Alle mogelijkheden vindt u in het menu contact.