De winkel

Sinds 3 maart 2019 ben ik de trotse eigenaresse van een eigen winkel. Gevestigd aan de prachtige Lagedijk in Zaandijk, bent u vanaf heden voor prachtige en unieke sieraden welkom aan de Lagedijk 146-C. Komt u gerust langs om te kijken, te passen, te ervaren, maar ook met eventuele vragen. Ik wil u graag in een ongedwongen sfeer laten genieten van de unieke en handgemaakt sieraden die u in de winkel kunt vinden.

In de winkel vindt u namelijk niet alleen de sieraden uit mijn eigen collectie, maar kunt u ook terecht voor sieraden van de volgende collega goudsmeden:

Aletta Teunen
Natalie Hoogeveen
Annemie Stuurman
Do Collection door Rolisa Sweegers
Nicoline van Boven

Ook bent u van harte welkom voor:

  • Het laten ontwerpen en maken van een persoonlijk sieraad in de stijl van Sarah Kobak – Misschien bent u geïnspireerd door en sieraad dat u in mijn webshop zag, of door een sieraad waar net niet uw kleur edelsteen in verwerkt zat? Graag help ik u bij het ontwerpen en maken van een persoonlijk en voor u op maat gemaakt sieraad.
  • Het laten aanpassen van bestaande sieraden – Denkt u hierbij aan sieraden uit een erfenis of van een persoon die u dierbaar was. Hiervoor maak ik het liefst een persoonlijke afspraak, zodat we in alle rust de details kunnen bespreken. Hierna stuur ik u een prijsopgave toe, zodat u precies weet waar u aan toe bent.
  • Reparaties
  • Trouwringen – Alle trouwringen worden op maat ontworpen en gemaakt. Ik heb daarom geen vaste collectie trouwringen in de winkel liggen. Mochten jullie graag persoonlijke trouwringen willen laten maken? Dan verzoek ik jullie daarvoor een oriënterende afspraak te maken, zodat we samen kunnen kijken wat jullie wensen zijn. Hierna krijgen jullie een passende offerte van mij toegestuurd zodat jullie precies weten wat jullie op maat gemaakte trouwringen gaan kosten

 

De openingstijden van de winkel zijn:

  • Donderdag van 13.00u tot 17.00u
  • Vrijdag van 10.00u tot 17.00u
  • Zaterdag van 11.00u tot 17.00u

U bent van harte welkom in de  winkel. De koffie en thee staat klaar en voor de bijzondere momenten ligt de wijn koud.