Sieraden van bestaand goud, houden uw herinnering levend

Om de herinnering aan een dierbare levend te houden, kunt u een uniek en voor u op maat ontworpen sieraad laten maken. Of misschien wilt u van uw bestaande gouden sieraden, omdat u deze om welke reden dan ook niet meer draagt, een nieuw sieraad laten maken? Dat noemen wij met een prachtig woord upcyclen.

Het atelier van Sarah Kobak wordt regelmatig bezocht door mensen die de wens hebben iets moois te laten maken van hun bestaande sieraden.

Dat kunnen geërfde gouden sieraden zijn die al jaren in de kast liggen, maar wel een emotionele waarde hebben. Zoals de trouwringen van ouders of grootouders. Of het kunnen dierbare sieraden zijn, maar deze zijn helaas kapot of iet wat gedateerd.

Ook kunnen het gouden sieraden zijn die nu in een juwelendoos of la liggen en welke u niet (meer) draagt. Misschien omdat u deze niet meer past of u vindt het ontwerp niet zo mooi (meer)? Ook deze sieraden kunnen we laten schitteren door ze te upcyclen en een tweede leven te geven.

Edelsmid Sarah Kobak kan van datzelfde goud een nieuw sieraad maken. Zodat u het weer met plezier kunt dragen met het behoud van de sentimentele waarde.

Leest u verder op de webpagina: Herinneringssieraden.

Sarah maakt met liefde voor haar ambacht van deze bestaande sieraden een unieke nieuwe ring, hanger, oorbellen, een collier of een ander sieraad dat bij u of uw wensen past.
Er staan een aantal voorbeelden van door Sarah gemaakte sieraden op deze pagina.

Bent u benieuwd naar de sieraden uit haar bestaande juwelencollectie of heeft u belangstelling voor een origineel voor u ontworpen design?
U bent van harte welkom in de Sarah Kobak Studio in Beltrum.

U kunt bellen, mailen of via deze website online een afspraak inplannen. Alle mogelijkheden vindt u in het menu contact.