Sieraden van bestaand goud houden uw herinnering levend

Om de herinnering aan een dierbare levend te houden kunt u een uniek en ambachtelijke ontworpen sieraad laten maken van bestaand goud.
Of misschien wilt u een nieuw sieraad laten maken van uw bestaande gouden sieraden, welke u ,om welke reden dan ook, niet meer draagt?

Het atelier van Sarah Kobak wordt regelmatig bezocht door mensen die de wens hebben iets moois te laten maken van hun bestaande sieraden. Geërfde gouden sieraden die al jaren in de kast liggen, maar emotionele waarde hebben, zoals trouwringen van ouders of grootouders bijvoorbeeld.

Bestaand goud in de vorm van colliers, hangers, oorbellen, ringen en armbanden die opgeborgen blijven, verdienen een tweede leven!

Heeft u gouden sieraden in uw juwelendoos, die u niet draagt, omdat deze niet (meer) passen of vindt u het ontwerp niet mooi (meer)?
Is het gouden sieraad in uw ladekast u dierbaar maar kapot of gedateerd?
Edelsmid Sarah Kobak kan van datzelfde goud een nieuw sieraad maken, dat u weer met plezier kunt dragen met behoud van de sentimentele waarde.

Heeft u gouden sieraden van een dierbaar persoon die u is ontvallen waarvan de stijl niet bij u past?
Wanneer u deze laat herontwerpen kunt u de herinnering behouden.

Leest u verder op de webpagina: Herinneringssieraden.

Sarah maakt met liefde voor haar ambacht van deze bestaande sieraden een unieke nieuwe ring, hanger, oorbellen, een collier of een ander sieraad dat bij u of uw wensen past.
Er staan een aantal voorbeelden op deze pagina.

Bent u benieuwd naar de sieraden uit haar bestaande juwelencollectie of heeft u belangstelling voor een exclusief voor u ontworpen design?
U bent van harte welkom in de Sarah Kobak Studio in Zaandam.

U kunt bellen, mailen of via deze website online een afspraak inplannen. Alle mogelijkheden vindt u in het menu contact.