Nieuws

Aan alles komt een eind…

In 2006 begon ik (in mijn toenmalig atelier bij Stichting Studio in Zaandam) met het geven van een cursus edelsmeden. Ik had zelf een werkbank getimmerd, een advertentie op Marktplaats gezet en ik had 4 aanmeldingen binnen. Trots, zenuwachtig en met ontzettend veel zin in een nieuw avontuur, begon ik destijds met het geven van cursussen edelsmeden. Ik had zelf een basisopdracht uitgedacht, waarbij alle basistechnieken aan bod kwamen. En nu, 14 jaar later, heb ik een eigen leercentrum in Zaandijk, lopen er ca 30 cursisten per week rond, heb ik een gastdocent en zijn de leerlingen van de 2,5 jarige opleiding klaar en krijgen ze binnenkort hun certificaat. 

Na 14 jaar met heel veel plezier en liefde voor het vak les te hebben gegeven, heb ik besloten om te stoppen met les geven en is per 1-8-2020 het Leercentrum Sier & Raad gesloten. De huur in het Kreatief Pakhuis is opgezegd en mijn cursisten zijn allemaal op de hoogte gebracht van dit nieuws…

Waarom? Ik wil mij volledig op nieuwe technieken en een vernieuwde collectie gaan richten. Het is na 14 jaar tijd om de volledige focus op de winkel en nieuwe ontwikkelingen binnen mijn bedrijf te gaan richten. Het les geven heb ik met heel veel plezier gedaan, maar nu is het tijd voor een nieuwe richting.

De laatste lessen vinden plaats op 1&2 juli 2020. Mocht u voor die tijd nog een (basis)cursus of een workshop willen volgen, dan kan dat mits de lessen niet vol zitten. Neemt u voor vragen en mogelijkheden gerust contact met mij op.

Liefs Sarah