Even voorstellen: Sarah Kobak, goudsmid

Mijn naam is Sarah Kobak en ik ben sinds 2007 werkzaam als goudsmid, met een grote liefde voor dit prachtige eeuwenoude ambacht. Het is mijn passie om persoonlijke gouden sieraden te ontwerpen en exclusieve maatwerk juwelen te maken die een verhaal vertellen. Ieder sieraad dat door mij is ontworpen, is uniek door de organische vormen en de gekozen edelstenen.

Ik vertel u graag over mijn vak als ambachtelijk goudsmid:

Na mijn vakopleiding voor goudsmid in Nederland, heb ik BA jewellery Design gestudeerd aan U.C.A in Rochester (UK). Na mijn afstuderen ben ik mijzelf gaan specialiseren en docent geworden in het vak edelsmeden. Daar begon ik naast het maken van sieraden voor mijn eigen collectie, ook steeds meer les te geven. Workshops, masterclasses en zelfs een eigen 2,5 jarige opleiding.

Omdat ik mijn hart heb verpand aan het ontwerpen en zelf maken van sieraden en juwelen, heb ik besloten om het docentschap na 14 jaar te beëindigen. Daardoor kan ik focus leggen op mijn eigen vaktechnische ontwikkelingen en mijn nieuwe exclusieve juwelencollectie.
In de loop der jaren heb ik mij gespecialiseerd in de volgende goudsmid technieken:

Bent u benieuwd naar de sieraden uit mijn bestaande juwelencollectie of naar een voor u op maat ontworpen en handgemaakt design?
U bent van harte welkom in mijn studio in Zaandam. Ik nodig u graag uit voor een oriënterend gesprek.

U kunt mij bellen, mailen of via deze website online een afspraak inplannen. Alle mogelijkheden vindt u in het menu contact.