Even voorstellen: Sarah Kobak, goudsmid

Mijn naam is Sarah Kobak en ik ben sinds 2007 werkzaam als goudsmid. Wat mij drijft, is om persoonlijke gouden sieraden te ontwerpen en exclusieve maatwerk te maken die een verhaal vertellen. Elk sieraad dat door mij is ontworpen, is uniek door telkens weer te zoeken naar de perfecte combinaties van organische vormen en de gekozen edelstenen en/of parels.

Ik vertel u graag over mijn vak als goudsmid:

Na mijn vakopleiding voor goudsmid in Nederland, heb ik BA jewellery Design gestudeerd aan U.C.A in Rochester (UK). Na mijn afstuderen ben ik mijzelf gaan specialiseren door ‘gewoon’ heel veel te doen en te proberen. Destijds ben ik in mijn eigen atelier ook begonnen met lesgeven in het vak edelsmeden. En zo begon ik naast het maken van sieraden voor mijn eigen collectie, ook steeds meer les te geven. Workshops, masterclasses en zelfs een eigen 2,5 jarige opleiding.

Omdat ik mijn focus volledig wou leggen op het ontwerpen en maken van sieraden en juwelen voor mijn eigen collectie, besloot in in 2020 om het docentschap na 14 jaar te beëindigen. Daardoor kan ik nu de focus leggen op mijn eigen vaktechnische ontwikkelingen en mijn nieuwe exclusieve juwelencollectie.
In de loop der jaren heb ik mij gespecialiseerd in het volgende:

Bent u benieuwd naar de sieraden uit mijn bestaande juwelencollectie of naar de diverse mogelijkheden van een voor u op maat ontworpen en handgemaakt design?

U bent van harte welkom in mijn studio in mijn studio/atelier in Beltrum, waar ik u van harte uitnodig voor een oriënterend gesprek.

U kunt mij hiervoor bellen, mailen of via deze website online een afspraak inplannen. Alle mogelijkheden vindt u in het menu contact.