Sier en Raad, het leercentrum

Bij SIER & RAAD kunt u op diverse manieren kennis maken met het ambacht goudsmeden. Van beginner tot professioneel werkend goudsmid. In het Leercentrum zijn er diverse manieren om te leren goudsmeden.

Wanneer u bijvoorbeeld opzoek bent naar een bijzondere activiteit om te doen met vrienden, familie of collega’s? Dan is het een heel leuk idee om een 2,5u durende workshop te volgen. Of misschien wilt u op een rustige, maar wel op een vakbekwame manier leren goudsmeden? Dan is de cursus absoluut iets voor u. 

Voor diegene die graag dieper in dit prachtige ambacht willen duiken is er de 2,5-jarige opleiding. Hier leert u aan de hand van praktijkopdrachten en theorie hoe u moet goudsmeden. Tijdens de 2,5 jaar komen er diverse technieken aan bod en legt u op deze manier een goede basis om zelf thuis te kunnen goudsmeden.

Voor de professioneel werkende goudsmid heeft Sier&Raad op dit moment de volgende masterclasses:

  • Masterclass zettingen maken (o.a markies, peer, trilliant)
  • Masterclass incrustatie zetting
  • Masterclass ciseleren (gegeven door Sacha Ofman)

Mocht u meer informatie willen weten over de bovenstaande masterclasses voor de professioneel werkzame goudsmid? Neemt u dan contact op met Sarah Kobak via sierenraad@sarahkobak.nl