Sier en Raad, het leercentrum

Bij SIER & RAAD kunt u op diverse manieren kennis maken met het ambacht goudsmeden. Zo kunt u bij SIER & RAAD een workshop, een basiscursus, een vervolgcursus of een 2,5-jarige opleiding goudsmeden volgen. Ook voor de professioneel werkende goudsmid heeft Sier en Raad diverse Masterclasses.

Bent u bijvoorbeeld opzoek naar een bijzondere activiteit om te doen met vrienden, familie of collega’s? Kom dan een 2,5u durende workshop volgen. Of misschien wilt u op een rustige, maar wel op een vakbekwame manier leren goudsmeden? Dan is de cursus absoluut iets voor u.

Voor diegene die graag dieper in dit prachtige ambacht willen duiken is er de 2,5-jarige opleiding. Hier leert u aan de hand van praktijkopdrachten en theorie hoe u moet goudsmeden. Tijdens de 2,5 jaar komen er diverse technieken aan bod en legt u op deze manier een goede basis om zelf thuis te kunnen goudsmeden.

Voor de professioneel werkende goudsmid heeft Sier&Raad op dit moment de volgende masterclasses:
Masterclass granuleren (basistechnieken in zilver)
Masterclass zettingen maken (o.a markies, peer, trilliant)
Masterclass incrustatie zetting
Masterclass ciseleren (gegeven door Sacha Ofman)

Mocht u meer informatie willen weten over de bovenstaande masterclasses voor de professioneel werkzame goudsmid? Neemt u dan contact op met Sarah Kobak via sierenraad@sarahkobak.nl