Workshop zilveren basisring maken.

Zelf een zilveren basisring maken en kennismaken met het goudsmeden?

In deze 2,5 uur durende workshop gaat u zelf een zilveren basisring maken. Tijdens het maken van de zilveren basisring leert u kennis maken met een groot aantal technieken van het goudsmeden. Zo gaat u de ring op uw eigen ringmaat maken. Leert u hoe u moet vijlen, zagen en schuren. En ook kunt u kiezen hoe u het oppervlak van de zilveren ring wilt afwerken: wilt u hem gepolijst, gematteerd of met een mooie hamerslag? Het is een mooie kennismaking met het vak goudsmeden en aan het einde van de workshop gaat u naar huis met een zelf gemaakte zilveren basisring.

De kosten voor de 2,5u durende workshop zijn € 55.- per persoon en vindt plaats vanaf 4 personen tot maximaal 10 personen. In de prijs zit het zilver voor de ring, koffie/thee en wat lekkers inbegrepen. 

De eerst volgende data voor de workshop goudsmeden waarvoor u zich kunt inschrijven zijn:

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe data bekend. Wel gaan we in september en oktober weer workshops inplannen. Hou de website en de Facebook pagina in de gaten voor deze nieuwe data.

Wilt u zich aanmelden voor een van de bovengenoemde data? Stuurt u dan een mail met uw naam, contactgegevens, aantal personen en welke datum u graag wilt komen naar sierenraad@sarahkobak.nl

Wilt u met een grote groep een workshop komen doen? Dat kan! In het atelier is er plaatst voor maximaal 12 personen. Neem voor meer informatie hiervoor contact op via sierenraad@sarahkobak.nl